Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Gairebé 100 persones participen en la piraguada Tortosa-Amposta

17 setembre 2007 · Noticies

Van ser 94 els assistents a aquesta sortida, que van baixar per l’Ebre en 74 embarcacions del tipus caiac, facilitades per l’empresa Beniemocions de Benifallet. El grup va sortir del Club de rem de Tortosa a les 9 del matí. Aprofitant el dia assolellat, tots el remadors van baixar pel riu fins a l’Illa dels Bous, on es va celebrat l’esmorzar. Aquesta illa actualment està declarada com espai natural protegit.
Seguidament, els participants en la sortida van continuar la ruta riu avall, gaudint de la flora i la fauna. Cap a les 12 del migdia, els primers del grup entraven a la població d’Amposta i, pasant per sota del característic pont que tant identifica el lloc, van arribar al Club de Rem on va finalitzar la jornada.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: