Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consum responsable i el Comerç Just, a la Setmana Intercultural de la Ribera d’Ebre

14 setembre 2007 · Noticies

Més d’una trentena de persones van assitir a aquest acte, presidit per la consellera comarcal M. Pilar Ten. En la xerrada, el conferenciant José Luís Garcés de Marcilla, representant de “Totmón Tortosa”, va parlar del consum de proximitat, és a dir, del consum de productes i serveis fets en el nostre entorn territorial més proper, i dels beneficis d’aquest. A més, es va destacar la importància del consum responsable, que es caracteritza per consumir amb previsió, amb criteris solidaris i amb criteris sostenibles.

Pel que fa al comerç just, José Luís Garcés de Marcilla va explicar que consisteix en el comerç que basa la seva producció, distribució i comercialització no només en criteris de màxim benefici econòmic i competitivitat, sinó també en determinats criteris ètics i aspectes mediambientals, per contribuir al desenvolupament sostenible de les economies més desfavorides dels països pobres. La xerrada va incidir en els criteris i els beneficis d’aquest tipus de comerç.

A continuació, els cuiners del restaurant l’Embarcador de Garcia van preparar davant dels assistents dos plats: bacallà a la mel i pastís de formatge al cafè.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: