Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’embarcació ‘Marta’ de Flix guanya la VI Baixada en Muleta-Pontona de la Ribera d’Ebre

12 setembre 2007 · Noticies

Els primers classificats van ser l’equip de la muleta ‘Marta’ de Flix, seguits de la ‘Venus’ i la ‘Sírius’, de Móra la Nova. La ‘Marta’ va fer un temps d’una hora 11 minuts i 50 segons, mentre que la ‘Venus’ va trigar una hora 13 minuts i 20 segons en fer el recorregut entre Ascó i Móra. La tercera classificada, la ‘Sírius’, va fer un temps d’una hora 14 minuts i 27 segons. Les muletes ‘Joana’, ‘Niquèforas’, ‘Núria’ i ‘Maria Cinta’, de Móra d’Ebre, van quedar en quart, cinquè, sisè i setè lloc respectivament. La vuitena classificada va ser la muleta ‘Angoixa’, de Móra la Nova, i l’últim lloc va ser per a la ‘Ròbur’, de Móra d’Ebre. Els tres primers classificats es van endur premis econòmics de 600, 500 i 400 euros. El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé Arnal, juntament amb representants dels ajuntaments de Móra d’Ebre, Móra la Nova i Garcia, i el conseller comarcal de Turisme, Òscar Bosch, entre d’altres, van realitzar el lliurament dels premis.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: