Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Inauguració de l’Estela per la Llibertat a Móra d’Ebre

12 setembre 2007 · Noticies

L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Josep Duran, juntament amb tots els regidors que formen part del consistori i amb representants de diverses entitats i associacions locals, va ser present a l’acte, on prop d’un centenar de morencs van assistir-hi. L’estela, ubicada junt a la darrera pontona conservada de la Guerra Civil, davant del Club Nàutic, inclou una placa amb els primers versos del Cant dels Segadors. Durant l’acte, la regidora Elisenda Jardí va llegir un manifest on es demanava l’acord de les forces catalanistes per reforçar la identitat nacional i garantir el futur de la llengua catalana. Les pubilles i hereus 2007 van realitzar una ofrena floral llençant pètals al riu Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: