Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Rasquera acollirà diumenge la Jornada Intercultural de la Ribera d’Ebre

10 setembre 2007 · Noticies

El dijous dia 13 de setembre, a les 18 hores el local de la Creu Roja de Móra d’Ebre acollirà la xerrada “Cuinem amb criteri”, sobre el consum responsable amb productes de Comerç Just. Aquesta activitat inclourà un taller de cuina i una degustació de productes. Per a inscriure’s, cal adreçar-se al telèfon 977 401 851 o al mail consum@riberaebre.org.

El dissabte dia 15 de setembre al matí es realitzarà una excursió a la Serra de Cardó, que s’iniciarà a les 9 hores del matí a la Glorieta de Rasquera. L’excursió és de dificultat baixa, i es recomana als participants que portin el material necessari, com ara calçat adequat, aigua i esmorzar. Es preveu que l’hora d’arribada sigui les 13.30 hores.
El mateix dissabte a la tarda, de 18 a 21 hores i al pati del CEIP Les Eres de Rasquera, se celebrarà la primera sessió del curs de Danses Tradicionals Catalanes.

El diumenge dia 16, de 10.30 a 13.30 hores es farà la segona sessió d’aquest curs, i a partir de les 17 hores de la tarda, la Plaça de l’Església de Rasquera acollirà la Jornada Intercultural de la Ribera d’Ebre. A les 17 hores es farà l’obertura de la jornada per part de les autoritats i, tot seguit, hi haurà una actuació de la batucada de Riba-roja d’Ebre. A les 17.30 s’obriran els tallers (henna, pa marroquí, pauma, lovespoon, etc.), i a les 18.30 es farà l’obertura de l’àrea gastronòmica. A les 19 hores de la tarda, s’iniciaran els espectacles centrals, com ara els de dansa del ventre, música tradicional anglesa, sari, danses sevillanes, mostra d’instruments tradicionals eslovacs i danses tradicionals catalanes. A les 20 hores hi haurà un concert de música tradicional catalana amb el grup “troba3 i 2+”, seguit d’una xocolatada. Finalment, a les 21 h, hi haurà un correfoc amb els Diables de Rasquera. A més, des de les 17.30 fins a les 20.30 hores, es duran a terme jocs d’arreu del món per als nens.

Per a més informació, cal adreçar-se al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, al telèfon 977 401 851.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: