Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Gran afluència de visitants a la vintena edició de Cazafir

10 setembre 2007 · Noticies

Unes 10.000 persones segons l’organització van visitar aquesta nova edició de la fira. Amb això, Cazafir es posiciona com la primera fira sobre el món de la caça de tota Catalunya. Els visitants de la fira van poder gaudir d’exhibicions com ara les de caça amb falcons, caça amb escopeta làser, adiestrament de gossos en la modalitat Agility o les proves de localització d’explosius i drogues dels gossos ensinistrats de la Guàrdia Civil. A més, enguany han estat més de 130 els expositors del certamen, procedents d’arreu d’Espanya.
L’acte d’inauguració va tenir lloc el diumenge dia 9 de setembre a les 12 del migdia, i va anar a càrrec del Director General de la Central Nuclear d’Ascó, el sr. Rafael Gasca Pinilla. El President del Consell Comarcal, Josep Solé Arnal, juntament amb el president de la Caçadora de l’Ebre, entitat organitzadora de la fira, i diverses autoritats de la comarca, va visitar el recinte firal i les diferents activitats que s’hi van dur a terme.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: