Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Èxit de participació en el V Obert Internacional d’Escacs Ribera d’Ebre-Central Nuclear d’Ascó

10 setembre 2007 · Noticies

Tot i la participació de Grans Mestres dels Escacs a nivell internacional, com el català Marc Narciso o el búlgar Aleksander Delchev, va ser un jove de 20 anys procedent de Cuba, Fidel Corrales, qui va aconseguir el primer lloc en la classificació del cinquè Obert Internacional d’Escacs Ribera d’Ebre i es va endur un premi de 600 euros en metàl•lic. Corrales és campió nacional juvenil a Cuba i gràcies als punts assolits en el torneig de la Ribera d’Ebre s’ha posicionat com a sisè en el Circuit de Catalunya.
El President del Consell Comarcal, Josep Solé Arnal, juntament amb l’alcalde de Móra d’Ebre i representants de la Federació Catalana d’Escacs i la Central Nuclear d’Ascó, va fer el lliurament dels premis d’aquest torneig.
El President del Club d’Escacs Mora va explicar que aquest torneig “ja comença a consolidar-se amb aquesta cinquena edició” i va destacar que “l’Obert de la Ribera d’Ebre ja està a la categoria superior dins del Circuit de Catalunya, gràcies a la magnitud dels premis i al nivell dels jugadors”.
La classificació del V Obert Internacional d’Escacs Ribera d’Ebre és la següent:

1r. Fidel Corrales
2n. Alexander Cuartas
3r. Aleksander Delchev
4t. Juan Pomes
5è. Omar Almeida
6è. Víctor Vehi
7è. Ruslan Pogorelov
8è. Robert Aloma
9è. Cristian Cruz
10è. Humberto Cuartas

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: