Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Celebració del primer Campionat d’Scrabble Terres de l’Ebre

10 setembre 2007 · Noticies

El passat diumenge 9 de setembre es va celebrar a Móra d’Ebre el primer Campionat d’Scrabble de les Terres de l’Ebre, organitzat per l’Associació de Jocs d’Estratègia de la Ribera d’Ebre “Baronia d’Entença” i el Consorci per a la Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre, en col•laboració amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Generalitat de Catalunya. Van ser una vintena de persones les que es van animar a participar en aquesta primera edició del campionat, provinents majoritàriament de Móra d’Ebre, Garcia, Flix, Amposta i Tortosa. El conseller comarcal de Cultura, Miquel Usach; la coordinadora de Joventut de les Terres de l’Ebre, Montserrat Perelló, i la regidora d’Ensenyament de l’ajuntament de Móra d’Ebre, Elisenda Jardí, van lliurar els premis als guanyadors.
La coordinadora de Joventut va destacar la importància d’iniciatives com aquesta i va proposar que en la seva propera edició, a través de les escoles i instituts de les Terres de l’Ebre, es farà una major difusió per tal que cada any hi participin més jugadors. El conseller Usach va desitjar continuïtat a aquest campionat, així com la regidora d’Ensenyament de l’ajuntament morenc va valorar la iniciativa, ja que “ajuda a normalitzar la nostra llengua”.
Els guanyadors del campionat van ser:
Primer lloc: Montsant Aymat (premi de 150 euros)
Segon lloc: Cori Fusté (premi de 50 euros)
Tercer lloc: Montse Ramos (premi de 25 euros)
Quart lloc: Emma Guasch (premi de 25 euros)

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: