Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Inici de la Setmana Intercultural de la Ribera d’Ebre

7 setembre 2007 · Noticies

Dia 7 de setembre: concert de Libertaria al Pub Submarino de Rasquera

Dia 8 de setembre: Sortida cicloturista a Llaberia. Més informació a http://www.riberabike.com/llaberia.html

Dia 8 de setembre: Concert de Soul Machine (Falset – funk/soul), al Pub Street de Móra la Nova.

Dia 9 de setembre: 1er Campionat d’Scrabble de les Terres de l’Ebre a Móra d’Ebre

Dia 10 de setembre: últim dia per fer les Inscripcions curs d’Autocad al Telecentre de la Ribera d’Ebre

El Telecentre de la Ribera d’Ebre, amb el suport dels Serveis a la joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, organitza un curs d’Autocad per a professionals. El curs constarà de 7 sessions de 4 hores cadascuna que es faran de 10.00 a 14.00 h els dissabtes, des del 15 de setembre al 27 d’octubre a la seu del Telecentre de la Ribera d’Ebre. Les inscripcions són de l’1 al 10 de setembre i el preu és de 60 euros. Les plaçes són limitades (10 places) per la qual cosa es prioritzarà l’ordre d’inscripció.

Dia 11 de setembre: VIII Milla Urbana ” Vila de Móra la Nova” (a les 18 hores).
Les curses es faran segons les categories establertes i hi haurà obsequis per a tots els participants. Per més informació trucar al 977 418 333 i preguntar per Joan Escoda

Dia 13 de setembre: Acte que dóna el tret de sortida a la Setmana Intercultural de la Ribera d’Ebre: xerrada-taller de consum responsable a Móra d’Ebre

Amb motiu de la setmana intercultural que celebra cada any el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, l’Oficina de consum ha organitzat una jornada per tal de fomentar el consum de productes de comerç just, una manera responsable i sostenible de portar a terme els actes de consum més quotidians.
L’acte consistirà en una xerrada, a les 18 hores, per tal de donar a conèixer el comerç just als assistents. La ponència s’acompanyarà d’una degustació de productes. Tot seguit, a les 19 hores, els cuiners del restaurant l’Embarcador de Garcia, faran una demostració de dues receptes de cuina amb aquests aliments.

“CUINEM AMB CRITERI”. Foment del consum responsable amb productes de comerç just.

Conferència sobre els productes de comerç just:
Dia: 13 de setembre
Hora: 18h
Lloc: Edifici de la Creu Roja de Móra d’Ebre
Ponent: José Luís Garcés de Marcilla, representant de TOTMÓN TORTOSA (comerç just)

Taller de cuina:
Dia: 13 de setembre
Hora: 19h
Lloc: Edifici de la Creu Roja de Móra d’Ebre
Cuiners: Josep Garcia i Antoni Garcia de Restaurant l’Embarcador

Donat que es tracta de l’activitat que enceta la setmana intercultural, abans de començar l’acte, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé Arnal, farà la presentació de la mateixa.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 977 40 18 51.

Dia 15 de setembre: Excursió a la Serra de Cardó
Dins el programa d’actes de la Jornada Intercultural de la Ribera d’Ebre, es realitzarà una excursió a Cardó. Tots els que desitgin gaudir d’un atractiu paisatge cal que es presentin a les 09.00 h a la Plaça de la Glorieta de Rasquera. Es preveu pujar a Cardó, esmorzar i posteriorment emprendre la tornada a Rasquera. Hora prevista de tornada: 13.30 h. Cal portar entrepà i aigua.

Dia 16 de setembre : Piragüada des de Tortosa fins Amposta
El Centre Excursionista La Picossa organitza una Baixada en piragüa des de Tortosa fins Amposta. Sotida: a les 7.00 h de matí des del Passeig del Pont o si hi ha algú que li resulti mes fàcil baixar a Tortosa directament, es sortirà a les 8.00 h des del Club de Rem. Durada aproximada: 3 hores. Inscripcions: fins al 10 de setembre a òptica Creu Blanca de Móra d’Ebre. Preu: 16 euros els socis i 20 euros els no socis.

Dia 16 de setembre: Jornada Intercultural de la Ribera d’Ebre a Rasquera
A partir de les 17.00 h de la tarda i a la Plaça de l’Ajuntament de Rasquera es celebrarà, per tercer any consecutiu, la Jornada Intercultural de la Ribera d’Ebre, que comptarà amb tallers com els de henna, elaboració de pà marroquí, trenetes, degustació de menjar de diferents països; d’espectacles diversos com la dansa del ventre i els balls andalusos, entre d’altres.

… i més coses:

Curs D’autocad. Inscripcions fins el 10 de setembre
Cursos de l’Escola Oficial d’Idiomes de la Ribera d’Ebre. 2007-2008
Que estudiaré el proper curs 2007-2008
Vols ser voluntari per la llengua?

per més informació: www.riberaebre.org/joventut

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: