Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Celebració del V Obert Internacional d’Escacs actiu Ribera d’Ebre-Central Nuclear d’Ascó

5 setembre 2007 · Noticies

Si en la passada edició van ser 114 els participants en aquest torneig, amb el termini d’inscripcions encara obert, enguany es preveu una participació més elevada. A més, aquest Obert és una prova vàlida per al circuit internacional, circuit que enguany encara no compta amb un clar vencedor, de manera que la prova que es realitzarà a la nostra comarca suscita aquest 2007 un major interès i es preveu la presència de mestres internacionals del món dels escacs.

L’acte, organitzat pel Club d’Escacs Móra i patrocinat entre d’altres pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs i l’Ajuntament de Móra d’Ebre, s’iniciarà el dissabte dia 8 a les 9.30 h del matí i durarà pràcticament tot el dia. En total, es donaran més de 3.000 euros en premis.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: