Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Lliurament del Premi de Narrativa Ribera d’Ebre

30 agost 2007 · Noticies

Miquel Esteve, de Móra la Nova, és el guanyador de la 25a edició del Premi de Narrativa Ribera d’Ebre, organitzat per l’Ajuntament de Vinebre, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. L’obra guanyadora és “Heydrich i el bordell de Kitty Schmidt”, una novel·la sobre l’holocaust nazi protagonitzada per Reinhard Heydrich (1904-1942), cap de l’Oficina Principal de Seguretat del Reich, també conegut com el Carnisser de Praga, la Bèstia Rossa i el Botxí.

El premi, amb una dotació de dotat amb 3.000 euros i la publicació de l’obra, va tindre com a jurat Núria Grau, Sílvia Beà, Mariona Montané, Albert Guiu i Judit Poquet.

El veredicte i lliurament del premi va tindre lloc el dia 29 d’agost al casal de Vinebre en el decurs d’un sopar commemoratiu del 25 aniversari del certamen. Es va retre homenatge a la fundadora del premi i primera guanyadora M. Carme Correcher.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: