Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Viatge amb barca per celebrar el final dels cursos d’estiu a la Ribera d’Ebre

14 agost 2007 · Noticies

Els cursos es van impartir de dilluns a dijous a la tarda i van alternar classes teòriques amb visites a diversos establiments i llocs d’interès cultural de la població. Impartits per Montsant Aymat, tècnica del Consorci per a la Normalització Lingüística a Ribera d’Ebre, es van dirigir a persones angloparlants (anglesos, escocesos, gal·lesos, irlandesos, sud-africans, holandesos i indonesos) i a d’altres persones de procedència diversa (punjabis, marroquins, algerians, sahrauís, romanesos, alemanys, colombians, bolivians, argentins, equatorians, cubans, lleonesos, manxecs, andalusos, murcians, aragonesos i bascos), alguns dels quals ja havien freqüentat classes de català abans de l’estiu.

La cloenda es va celebrar amb una visita guiada pel barri antic del poble, pel passeig de l’Ebre, amb les seves botigues de productes artesanals, i pel Club Nàutic. Va culminar amb un viatge en barca des de l’embarcador de Móra d’Ebre fins al pont de Garcia patrocinat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Els cursos de català d’estiu a Móra d’Ebre es van impartir amb la col·laboració de l’oficina del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat a la Ribera d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: