Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nou mapa turístic de la Ribera d’Ebre

13 agost 2007 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha editat un nou plànol turístic de la Ribera d’Ebre. Se n’ha efectuat una tirada de 5.000 exemplars en llengua catalana i aviat veurà la llum l’edició en llengua anglesa, amb la mateixa tirada.

Aquest material dóna compte de tots els actius turístics dels municipis de la Ribera d’Ebre: patrimoni històric, arqueològic, arquitectònic, natural, recursos endògens… El fullet inclou un plànol de la comarca amb diferents icones que destaquen i ubiquen al mapa comarcal l’artesania, la pesca, la navegació fluvial, els castells, els poblats ibèrics, les vistes panoràmiques, les ermites, les esglésies romàniques i gòtiques, els passos de barca, els càmpings i els espais naturals, entre d’altres.

Una fotografia identificava de cada poble acompanya els diferents textos que descriuen el que s’hi pot veure a cadascun.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha començat a distribuir aquest i altre material de promoció de la comarca als diferents punts d’informació de Catalunya, ajuntaments de la Ribera d’Ebre i empreses del sector turístic.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: