Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Josep Solé Arnal (PSC) elegit de nou president del Consell Comarcal

7 agost 2007 · Noticies

Josep Solé va comptar amb el suport dels sis consellers del seu grup polític (PSC) i dels quatre consellers del grup (ERC). Els consellers de CIU i el de la FIC van votar en blanc.

El president desprès de donar la paraula als diferents portaveus de la resta de grups polítics, va efectuar un discurs en el qual va deixar les portes del diàleg obertes als consellers de l’oposició. També va fer esment del programa de govern que aplicarà d’ara endavant el Consell Comarcal, basat en el benestar dels ciutadans i la convivència. Altres aspectes destacats del seu parlament van ser els serveis als ajuntaments, el desenvolupament social i econòmic de la comarca i l’ampliació de la seu del Consell Comarcal. Finalment va incidir en la solidaritat de la Ribera d’Ebre amb Catalunya i el compromís de reciprocitat per part de les administracions.

L’acte d’investidura del president comarcal va omplir de gom a gom la sala d’actes del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Entre els assistents a l’acte hi havia veïns de tots els pobles de la comarca, alcaldes, diputats autonòmics i provincials, representants de l’administració a les Terres de l’Ebre i dels diferents àmbits de la societat riberenca.

La composició del Consell Comarcal és la següent: 8 consellers de CIU, 6 del PSC, 4 d’ERC i 1 de FIC.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: