Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comença la temporada de navegació fluvial per l’Ebre

12 juliol 2007 · Noticies

Coincidint amb les vacances de l’estiu, el dia 12 de juliol començarà la campanya de navegació fluvial al riu Ebre promoguda pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. El servei el prestaran embarcacions de l’empresa Riu Natura, que faran trajectes turístics entre els embarcadors de Móra d’Ebre i Miravet.

És el tercer any consecutiu que el Consell Comarcal impulsa aquesta iniciativa que té com a finalitat promocionar i consolidar el turisme fluvial en aquest tram de riu.

Els viatges tindran lloc de dimarts a diumenge fins al dia 12 de setembre, amb sortides des de Móra d’Ebre a les 10 del matí i a dos quarts de cinc de la tarda, amb un preu de 10 euros per a les persones majors i de 5 euros per als menors de 12 anys.

A banda del trajecte complet (Móra-Miravet), el servei oferix la possibilitat d’efectuar trajectes curts per la rodalia de Móra d’Ebre, Móra la Nova i Miravet. Es tracta de passejades en barca de 20-25 minuts de durada, que tindran la sortida a les 11, a les 11.30 i a les 12 hores des de l’embarcador de Miravet, i a les 18.45 i 19.15 hores des de l’embarcador de Móra. El preu del tiquet, en aquest cas, és de tres euros per persona (un euro els menors de 12 anys).

Venda de tiquets als punts d’informació turística (tel. 977 40 18 51 i 977 41 40 29). Més informació a www.riberaebre.cat.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: