Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nova edició de ‘Voluntaris per la llengua’

14 juny 2007 · Noticies

En aquesta ocasió es van formar 25 duets de voluntaris. L’acte de presentació dels nous voluntaris lingüístics va tindre lloc a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre, coincidint amb la festa final dels cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística a la comarca. L’acte va comptar amb la presència d’una cinquantena d’alumnes i voluntaris de diverses poblacions de la comarca.

La tècnica de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat, Montserrat Ingla, va fer la presentació pública del programa a la comarca i va agrair als participants la seua dedicació i el seu compromís en el foment de l’ús de la llengua catalana. Joan Josep Duran, representant de la Ribera d’Ebre al Consell del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre, i Josep Solé, president del Consell Comarcal riberenc, també van tindre paraules d’agraïment i de felicitació per als nous voluntaris i per a l’alumnat que va obtindre el certificat de nivell als cursos.

L’acte va finalitzar amb la fotografia de família davant de la porta d’entrada a la seu comarcal i amb una degustació de productes de la terra.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: