Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

‘Aprèn català a l’estiu’ organitza tres cursos a la Ribera d’Ebre

28 maig 2007 · Noticies

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre obre el termini d’inscripció dels cursos de català per a adults d’estiu a Tortosa, Amposta, Móra d’Ebre i l’Ametlla de Mar. Amb el lema “Aprèn català a l’estiu”, s’organitzen a la comarca de la Ribera d’Ebre tres cursos de català, dos de nivell inicial per a no catalanoparlants i un curs a distància de nivell intermedi i de suficiència per a catalanoparlants.

En el conjunt de les Terres de l’Ebre l’oferta és de set cursos dels nivells inicial, bàsic 3, intermedi 3 i de suficiència, i unes sessions específiques de llenguatge administratiu. Aquesta oferta s’afegix als cursos de català a distància d’estiu a Tortosa, que s’han iniciat aquest mes de maig i que finalitzaran la darrera setmana de juliol.

Com a novetat de l’oferta estival d’enguany, cal destacar un curs inicial adreçat a persones que tenen l’anglès com a primera llengua. S’impartirà a Móra d’Ebre i constituirà una experiència pilot. Cal recordar que els ciutadans britànics formen el primer col·lectiu de ciutadans estrangers residents a la comarca de la Ribera d’Ebre.

Les persones interessades a matricular-se als cursos poden adreçar-se servei de català del Consorci per a la Normalització Lingüística més pròxim.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: