Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nou fullet d’informació turística comarcal

14 maig 2007 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha editat 7.000 exemplars d’un nou fullet de promoció turística de la comarca, que divulga aspectes relacionats amb l’esport, la natura, la festa i la cultura de la Ribera d’Ebre.

Les activitats fluvials durant l’estiu, les fires, les festes, els productes agroalimentaris, els recursos naturals, les possibilitats de fer rutes senderistes o d’interès històric i natural, i els aspectes monumentals de la contrada són els ingredients que formen part d’aquest opuscle.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va començar a distribuir aquest i altre material de promoció de la comarca al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), dins l’estand de la marca Terres de l’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: