Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Firmat el protocol anual amb el Departament d’Acció Social i Ciutadania

5 maig 2007 · Noticies

La consellera d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, Carme Capdevila, va presidir l’acte de signatura dels protocols addicionals per a l’any 2007 dels convenis marc subscrits a la demarcació de les Terres de l’Ebre amb els ajuntaments de més de 20.000 habitants i els consells comarcals en matèria de serveis socials.

La consellera Carme Capdevila estarà acompanyada pel delegat de Govern a les Terres de l’Ebre, Josep Lluís Salvadó; el delegat territorial d’Acció Social i Ciutadania a les Terres de l’Ebre, Ismael Piñas; i el secretari general d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Rustullet.

En l’acte de signatura, va tindre lloc a la seu de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, el divendres 4 de maig, a les 11.30 hores, hi van participar: l’alcalde de Tortosa i els presidents dels consells comarcals del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: