Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Taller sobre la telefonia IP

4 maig 2007 · Noticies

S’ofereix el taller “La telefonia IP” i tindrà els següents continguts:

1. Què és la telefonia IP?
2. Què és l’Skype?
3. Per a què serveix l’Skype?
4. Com podem enviar un missatge pel xat?
5. Com podem fer una trucada?
6. Quines són les coses més utils que podem fer amb l’Skype?

Més endavant s’organitzarà el taller és “La càmera web”.

L’objectiu principal d’aquests tallers és fer una introducció sobre les diverses eines que existeixen actualment per comunicar-se a través d’Internet. Amb un format curt, de màxim dues hores per sessió, es pretén d’una manera totalment pràctica assolir-ne els coneixements necessaris per, un cop acabat el taller, poder-ne fer un ús instantani.

Aquests tallers, que seran gratuïts, s’impartiran a la seu comarcal del Telecentre de la Ribera d’Ebre durant tres dilluns dels mesos d’abril, maig i juny. El segon taller serà el 14 de maig, de les 18.00 a les 20.00 hores.

Per més informació, podeu passar pel Telecentre de la Ribera d’Ebre (c. de la barca, 42 baixos) o bé enviar un correu electrònic a telecentre@riberaebre.org. Les places són limitades i es prioritizarà l’ordre d’inscripció.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: