Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Concurs de relats breus de Sant Jordi

11 abril 2007 · Noticies

En total, s’han presentat seixanta originals i els alumnes de la comarca de la Ribera d’Ebre han sigut els més participatius, amb 26 relats presentats. La resta d’obres han sigut presentades per 21 a alumnes de Tortosa i 13 de la Terra Alta. Es tracta de relats molts diversos i heterogenis, tant lingüísticament com temàtica, ja que hi ha hagut participació d’alumnes de cursos de tots els nivells, des de l’inicial al superior. Cal destacar que 33 dels 60 originals presentats provenen d’alumnes dels cursos d’acolliment lingüístic, dels nivells inicial 2 i bàsic 1, 2 i 3.

El lliurament de diplomes i obsequis es farà el dia 23 d’abril en el decurs de tres actes simultanis que tindran lloc a Gandesa, Móra d’Ebre i Tortosa. Els participants rebran un recull de les obres presentades al certamen.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: