Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Curs de llenguatge administratiu al Consell Comarcal

20 març 2007 · Noticies

El curs compta amb una inscripció de setze alumnes, tots ells funcionaris i treballadors de les administracions locals de la comarca. Es tracta d’un curs de llenguatge administratiu de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), que impartix el Consorci per a la Normalització Lingüística a través del SCC de la Ribera d’Ebre. Té una durada de seixanta hores i en acabar el curs, al mes de juny, els alumnes que hagin acreditat una assistència suficient podran examinar-se i obtindre el certificat de llenguatge administratiu de l’EAPC.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: