Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Valoració anual de l’activitat del Telecentre de la Ribera d’Ebre

19 febrer 2007 · Noticies

Els tècnics del Telecentre de la Ribera d’Ebre han donat a conèixer la valoració anual de l’activitat del servei. S’ha tornat a detectar un augment de l’activitat en tots els aspectes.

El telecentre continua sent un punt de referència en formació a la comarca. Més de 150 persones han pogut escollir entre l’extensa activitat formativa que ofereix.

A més, s’han ampliat les activitats lúdiques: s’ha realitzat un concurs de retoc digital, diversos tallers amb una bona acollida per part dels usuaris i, com ja és normal, cursos especí­fics per a professionals o usuaris que volen ampliar els seus coneixements.

Les variables analitzades per a determinar la utilització del telecentre indiquen: l’augment de les connexions s’enfila fins al 20% i l’augment també és considerable en els cursos, quasi d’un 45%. Tot això suposa un augment general en els usos de les instal·lacions d’un 17% i, a més, també s’ha aconseguit un nombre rècord d’suaris inscrits per a utilitzar el servei: 673 nous usuaris, un 20% dels quals és fruit de la immigració.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: