Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Flix repartix 1.000 clotxes

11 febrer 2007 · Noticies

El municipi de Flix ha sigut avui, 11 de febrer, l’escenari de la quarta edició de la Festa Comarcal de la Clotxa, en el decurs de la qual s’han repartit un miler de clotxes entre el públic present. L’acte ha servit també per donar el tret de sortida a la temporada de la clotxa a una vintena de restaurants de la comarca, que fins a l’1 de maig mantindran el plat típic de la comarca de la Ribera d’Ebre a les cartes.

L’acte ha comptat amb l’assistència del delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó; de l’alcalde de Flix, Pere Muñoz, i del president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé Arnal. El pregó ha anat a càrrec de la cuinera i autora de diversos llibres de receptes, Àvia Remei.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: