Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Flix acollirà la 4a Festa de la Clotxa

1 febrer 2007 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, conjuntament amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Ribera d’Ebre, ha organitzat la 4a Festa de la Clotxa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Flix, l’Associació de Dones de Flix i la Cambra de Comerç de Reus. L’acte tindrà lloc el diumenge, dia 11 de febrer, a les 11 hores, al passeig de l’Ebre de Flix.

Aquesta iniciativa és fruit del treball en conjunt del Consell Comarcal i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria per tal de promocionar i donar a conèixer la cuina tradicional de la comarca dins de les actuacions de promoció turística.

Aquesta diada és la continuació de la presència de la clotxa a la carta dels restaurants de la comarca, després de l’experiència iniciada l’any 2004.

La 4a Festa de la Clotxa tindrà lloc entre les 11 de matí i les 2 de la tarda, al passeig de l’Ebre, on l’Associació de Dones de Flix, juntament ambels restauradors de la comarca prepararan la tradicional clotxa. El plat es podrà degustar adquirint prèviament un tiquet per import de 3 euros al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a l’Ajuntament de Flix o al mateix lloc de la Festa.

La celebració gastronòmica serà presentada a les 11 hores per l’Àvia Remei, autora de diferents llibres dedicats a la cuina (“La cuina de l’Àvia Remei”, “Plats i secrets de l’Àvia Remei”, “Vull cuinar”…), i col·laboradora de diferents programes conduïts per Martí Gironell, com per exemple “El pont de les formigues”, “No es pot aguantar” i “Interès general”; els quals s’emeten per Catalunya Ràdio.

La festa estirà animada pel grup de grallers Desolasol de Flix.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: