Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Setanta-cinc alumnes comencen cursos de català

29 gener 2007 · Noticies

El Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre ha obert aquesta setmana tres cursos de català per a adults amb una inscripció de 75 alumnes, la qual cosa suposa un rècord d’inscripcions en un únic quadrimestre. D’aquests cursos, dos són d’acolliment lingüístic, adreçats a persones nouvingudes, i el tercer és un curs de català a distància per a persones catalanoparlants que volen obtindre els certificats oficials dels nivells B i C de llengua catalana.
Els cursos s’impartixen els dilluns i els dimecres, entre les cinc de la tarda i les nou del vespre, a la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre i a l’oficina comarcal del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la capital de la Ribera d’Ebre.
Per al mes de febrer es preveu l’obertura de nous cursos d’acolliment lingüístic a les poblacions de Rasquera i Flix, com a continuació dels cursos que ja es van inciar el mes d’octubre, dels nivells bàsics, de llengua oral, en el marc del Pla d’acolliment lingüístic de les Terres de l’Ebre que promou el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre (CNLTE).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: