Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nova oferta de cursos de català per a adults

4 gener 2007 · Noticies

El Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre obre el període de matriculació dels cursos del primer semestre del 2007 de Móra d’Ebre. Es duran a terme dos cursos presencials d’acolliment lingüístic adreçats a persones que volen aprendre a parlar la llengua catalana. També s’oferirà un curs a distància dels nivells intermedi i de suficiència adreçats a catalanoparlants.

Les persones interessades poden sol·licitar informació i matricular-se fins al dia 29 de gener al Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre, trucant al telèfon 977 40 18 51 o bé enviant un c/e a riberaebre@cpnl.cat.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: