Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nou butlletí informatiu del Consell Comarcal

29 desembre 2006 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha publicat el número 7 del seu butlletí informatiu, “Ribera d’Ebre”, dedicat en aquesta ocasió a donar a conèixer els productes de qualitat produïts a la comarca. També es divulguen les activitats riberenques que es tiraran endavant en els pròxims mesos, com ara les festivitats hivernals de Sant Antoni i Santa Àgueda o les fires i festes de l’oli que tinan lloc durant el mes de gener a la comarca, així com la festa comarcal de la clotxa, prevista pel febrer.

A banda d’això, el butlletí comarcal inclou l’apartat “Infoconsell” que dóna compte de la gestió del Consell Comarcal i la seua activitat institucional durant el període juny-desembre de 2006.

El butlletí comarcal es tanca amb la felicitació de les festes, obra del dissenyador de Benissanet, Jordi Morera, guanyador del concurs convocat per al disseny de la nadala del Consell Comarcal.

D’aquesta publicació se n’ha efectuat una tirada de 9.000 exemplars, que es distribuïxen entre els veïns de la comarca, les oficines de turisme i ajuntaments interessats.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: