Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell de la Ribera d’Ebre demanarà  el desdoblament de l’N-420

21 desembre 2006 · Noticies

El Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha debatut avui la necessitat de reivindicar el desdoblament de la carretera N-420 en el seu pas per les comarques de la Terra Alta, la Ribera d’Ebre, el Priorat i el Baix Camp. Els grups representats al plenari consensuaran en dates pròximes una moció en què reclamaran al Ministeri de Foment espanyol que prevegi aquesta opció en el marc del l’actual concurs públic per a efectuar els treballs de consultoria i assistència tècnica per a la redacció de l’avantprojecte del corredor viari entre Valdealgorfa (Baix Aragó) i el mar Mediterrani. Aquest estudi ha de servir per determinar el traçat que ha de donar continuïtat a l’autovia de l’Aragó (A-68), bé sigui per l’opció sud, a través de l’N-232 per Morella i Vinaròs, o bé fins a Reus a través de l’N-420, per la Terra Alta, la Ribera d’Ebre i el Priorat.

El president comarcal, Josep Solé, considera aquesta una “qüestió d’estat” per a la comarca, per la qual cosa ha demanat a tots els grups suport a aquesta iniciativa. “Nosaltres hem de defensar els nostres interessos com a territori”, ha declarat el president del Consell, entenent que si Foment opta per l’opció sud es deixaria despenjada la comarca de les grans infraestructures del territori, tant de carreteres com ferroviàries.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: