Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Festa de Nadal dels alumnes del curs de català inicial de Móra d’Ebre

20 desembre 2006 · Noticies

Festa de Nadal dels alumnes del curs de català inicial de Móra d’Ebre L’alumnat del curs de català per a adults de nivell inicicial de Móra d’Ebre va celebrar el Nadal el dia 20 de desembre, coincidint amb el final de curs i l’acte de lliurament de certificats d’assistència. Dels 21 alumnes matriculats, 17 van dinalitzar el curs.

L’acte va tindre lloc a l’oficina d’Acció Social i Ciutadania de la capital de la Ribera d’Ebre. Hi van assistir el president comarcal, Josep Solé; el conseller comarcal de Cultura i representant del Consell Comarcal al Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre, Joan J. Duran, i la professora del curs, Mireia Grangé. Es va aprofitar l’acte per donar a conèixer a l’alumnat les tradicions nadalenques catalanes i es van lliurar els materials de la campanya Jocs en català, que impulsa el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre coincidint amb aquestes festes. Tot plegat es va acabar un brindis amb cava i una degustació de torrons i dolços nadalencs.

Aquest curs inicial de Móra d’Ebre, de 20 hores de durada, formava part del Pla d’acolliment lingüístic de les Terres de l’Ebre 2006, organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració amb l’Ajuntament de Móra d’Ebre i el Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. Continuarà el mes de gener amb un curs de nivell bàsic 1.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: