Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

14 de desembre. presentació de nous vehicles per a la recollida de residus

11 desembre 2006 · Noticies

El dia 14 de desembre de 2006, a les 14 hores, tindrà lloc a la nau del Consorci per a la Gestió dels Residus Sòlids Urbans de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta (d’ara endavant Consorci) al polígon industrial la Verdeguera de Móra d’Ebre, l’acte de:

Presentació dels nous vehicles del parc mòbil del Consorci adscrits al servei de recollida i transport dels residus municipals dels municipis de les comarques que tenen delegat aquest servei al respectiu Consell Comarcal, o bé el tenen delegat directament al Consorci.

El Consorci va adjudicar el passat mes de juliol de 2006 a l’empresa Ros Roca l’adquisició de 4 camions, un vehicle PICK-UP amb carretó i un conjunt de caixes contenidors de diverses mides, per un import total de 831.730,08 euros, amb una subvenció del programa PUOSC del Departament de Governació de la Generalitat de 779.500 euros.

Aquest equipament està destinat a renovar la flota amb la que es presta el servei als municipis de les tres comarques des de 1997. El Consorci preveu que a partir de 2007, a més del servei del rebuig i fracció orgànica que ja es ve prestant, aquest equipament permetrà assumir part del servei de recollida selectiva de paper cartó i envasos que actualment es presta a través de tercers.

Cal destacar que el Consorci, durant l’exercici 2006, ha ampliat el servei de gestió de la fracció orgànica de vuit municipis, fins a divuit, i que només queda un 20% de la població que gestiona el Consorci resta sense aquest servei, si bé hi ha la previsió d’incorporació durant l’any 2007.

Una altre característica important d’aquest nou equipament que es presenta és què quan es disposi totalment de la maquinària, al gener de 2007, el Consorci estarà preparat per recollir els residus municipals en contenidors soterrats als municipis que progressivament els vagin implantant.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: