Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Passejant per la Ribera d’Ebre

14 novembre 2006 · Noticies

La publicació es presenta en format de carpeta i fitxes per facilitar l’ús del material a les persones interessades a fer les excursions que es proposen. Així, es poden extreure de la carpeta les fitxes individualment, per utilitzar-les com a guia durant les excursions.

Passejant per la Ribera d’Ebre inclou itineraris per tota la geografia comarca, rutes que han sigut senyalitzades en els últims anys gràcies a un seguit de convenis sinats entre la Generalitat, el Consell Comarcal i els ajuntaments implicats. Recorreguts per la vora del riu, excursions a les ermites locals, itineraris de valor històric… per fer a peu o en bicicleta pels indrets naturals més valuosos de la comarca: el paratge de Sebes, les riberes de l’Ebre, les muntanyes de Tivissa o la serralada de Cardó, entre d’altres.
A les fitxes, l’excursionista trobarà la informació bàsica per fer l’excursió: un plànol de situació, la longitud del recorregut, la durada aproximada, el grau de dificultat, el sistema de transport més adient (a peu, en bicicleta, a cavall), un seguit d’explicacions sobre la història de la ruta i els seus atractius principals i les dades de l’Ajuntament i el Consell Comarcal.

D’aquesta publicació se n’ha fet una tirada de 1.000 exemplars.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: