Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Estand del Consell Comarcal a la Fira de Móra la Nova

25 octubre 2006 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre serà present un any més a la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova, concretament en la 175a edició. El certamen, que tindrà lloc entre el 26 i el 29 d’octubre, és el més antic i important de la comarca.

L’estand del Consell Comarcal, de 40 metres quadrats de superfície, estarà situat davant del nou pavelló firal que s’inaugura enguany. Hi haurà plafons, imatges i fotografies sobre els principals àmbits d’actuació del Consell Comarcal, en especial dels de la dinamització econòmica i el turisme.

S’aprofitarà l’estada a la fira moranovenca per donar a conèixer dos publicacions pròpies del Consell Comarca. En primer lloc, “Passejant per la Ribera d’Ebre”, un fitxer que recull 40 rutes per senders i camins senyalitzats de la comarca. L’altra publicació és “La Ribera d’Ebre, avui”, una publicació en format tabloide, de setze pàgines, que dóna a conèixer les principals activitats i els àmbits de gestió del Consell Comarcal riberenc. De la primera publicació, que es presentarà oficialment el mes que ve, s’ha fet una tirada de 1.000 exemplars i de la segona, que ja es va començar a distribuir a ExproReus, de 5.000.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: