Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Acords de la sessió de 16 d’octubre del Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

16 octubre 2006 · Noticies

Aquest 16 d’octubre ha tingut lloc una sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Els acords adoptats han sigut els següents (si no es diu res, per unanimitat):

1. S’ha legit i s’ha aprovat l’acta de la sessió núm. 8/2006, de 18/9/2006.

2. Ha pres possessió del càrrec de conseller comarcal el Sr. Anton Domènech Suñer (CiU), en substitució de la consellera Gemma Carim, que va presentar la renúncia en la darrera sessió plenària.

3. S’ha aprovat la integració del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre al Consorci de Serveis Mediambientals de les Terres de l’Ebre (CODE).

4. S’ha aprovat la modificació dels Estatuts del Consorci per a l’Execució del Pla de Dinamització Turística de les Terres de l’Ebre.

5. S’han aprovat les Bases d’ajuts als ajuntaments de la comarca en el marc dels programes d’ajuts a música i plàstica a l’ensenyament primari i secundari obligatoris i d’escoles municipals de música i plàstica, curs 2006/2007.

6. S’han aprovat les Bases que regeixen la concessió de subvencions als ajuntaments de la comarca destinades a l’arranjament i millora de camins municipals, programa 2006, a executar l’any 2007.

7. S’han aprovat convenis de col·laboració entre diversos ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, per al cofinançament del servei públic comarcal “Servei discrecional consolidat amb reiteració d’itinerari transport escolar col·lectiu de caràcter no gratuït, a les línies respectives en el curs 2006/2007.

8. S’ha aprovat l’addenda de regularització econòmica, curs escolar 2006-2007, al Conveni entre el Departament d’Educació i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per a la delegació de competències quant a la gestió del servei de transport escolar, gestió del servei de menjador i altres prestacions en matèria d’ensenyament.

9. S’ha aprovat un conveni entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el Consorci per a la Normalització Lingüística per tirar endavant un Pla d’acolliment lingüístic de persones nouvingudes a la comarca.

10. S’ha aprovat per 17 vots a favor (CiU, PSC-PM i ERC-AM) i 2 abstencions (CiU) una moció de rebuig d’instal·lació a Catalunya de l’ATC, (Magatzem Temporal Centralitzat) de residus radioactius.

11. S’ha ratificat un decret de Presidència.

12. S’ha donat compte al Ple dels decrets de Presidència del 95 al 124/2006, de les resolucions de Gerència de la 64 a la 68/2006, i de l’acta de la sessió de la Comissió de Govern Comarcal 11/2006.

13. EI president ha donat un seguit d’informacions d’interès a la resta de membres del Ple, entre les quals ha anunciat la visita del conseller de Governació de la Generalitat, Xavier Sabaté, el 19 d’octubre, al Consell Comarcal per signar un conveni de col·laboració.

14. Ha presentat la renúncia el conseller comarcal Sr. Jordi Josep Serra i Montané (CiU) en funció d’un pacte de rotació intern al seu grup.

13. El Ple ha acabat amb un torn obert de precs i preguntes.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: