Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Una seixantena de riberencs aprenen català

10 octubre 2006 · Noticies

Els dies 9 i 10 d’octubre una seixantena d’alumnes comencen el primer quadrimestre dels cursos de català per a adults que organitza el Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre, del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre (CNLTE), a les poblacions de Móra d’Ebre i Rasquera. Durant el mes d’octubre s’obriran 33 cursos als municipis de Tortosa, l’Aldea, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Deltebre, el Perelló, Flix, Móra d’Ebre, Rasquera, Gandesa, la Fatarella, el Pinell de Brai, Amposta i Mas de Barberans, amb una inscripció global de gairebé 500 alumnes. D’aquests cursos, una dotzena són per a catalanoparlants i 21 per a no catalanoparlants.

Això ha estat possible, en bona part, gràcies als convenis que el CNLTE ha signat amb diverses associacions d’immigrants i amb els consells comarcals i ajuntaments del territori, que han permès obrir 22 cursos de nivell inicial i bàsic finançats per la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: