Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Quinze representants de la Ribera d’Ebre, al Congrés Nacional de la Gent Gran

5 octubre 2006 · Noticies

Una representació de la comarca de la Ribera d’Ebre, formada per quinze persones, participa a les sessions i els debats del 5t. Congrés Nacional de la Gent Gran, que té lloc entre el 4 i el 6 d’octubre al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona. La delegació riberenca està integrada per quinze membres del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Ribera d’Ebre, un òrgan consultiu i de participació de la gent gran de la comarca, i per la dinamitzadora del Consell Consultiu.
A la sessió inaugural del Congrés, a més, hi van assistir el president comarcal i del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Ribera d’Ebre, Josep Solé Arnal, i el conseller comarcal cap de l’Àrea de Serveis Socials, Toni Pujals.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: