Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Participació de la Ribera d’Ebre a ExproReus 2006

5 octubre 2006 · Noticies

La presència riberenca es materialitzarà en un estand en què hi seran presents els consells comarcals de l’àrea d’influència del certamen reusenc. La Ribera d’Ebre aprofitarà aquesta oportunitat de promoció per donar a conèixer els actius turístics, culturals, esportius, històrics i gastronòmics de la contrada.
El dia 9 d’octubre tindrà lloc la II Jornada de Turisme de la Costa Daurada i Interior, durant la qual hi haurà una intervenció del Consell Comarcal per donar a conèixer l’oferta turística i gastronòmica de la contrada. També és previst que en aquesta jornada hi assisteixi una representació de l’ens comarcal.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: