Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El programa Proder subvenciona 98 inversions productives privades

5 octubre 2006 · Noticies

La Junta Directiva de l’Associació per al Desenvolupament Rural de la Ribera d’Ebre (Adribe), reunida el 3 d’octubre al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, va fer balanç de l’execució del Programa de Desenvolupament Rural (Proder) 2000-2006 a la comarca de la Ribera d’Ebre. En aquest període, Adribe ha rebut un total de 129 projectes d’inversió, dels quals 98 han sigut subvencionat, 22 han sigut desistit i 9 denegats, per no ajustar-se a les premisses del programa.
Els 98 projectes aprovats han suposat una inversió en projectes productius a la comarca per part d’empreses i particulars de 10.458.660,03 euros, 2.625.406,62 dels quals han sigut subvencionats.

Entre les inversions subvencionades pel programa Proder destaquen la creació, entre d’altres, d’una casa de colònies, un hotel rural o tres allotjaments rurals. Les inversions subvencionades han sigut dels sectors, serveis, industrial, artesanal i de l’àmbit de la transformació i comercialització de la producció agroalimentària de la comarca.

Els projectes subveniconats pel Proder han sigut presentats per empreses i particulars dels catorze municipis d ela comarca.

Els projectes desestimats, perquè no s’adequaven a les premisses del programa Proder, han suposat una inversió total superior als 2,6 milions d’euros.

El programa Proder, de dinamització de zones rurals, està finançat a tres bandes, per la Generalitat de Catalunya, l’Estat espanyol i la Unió Europea. La gestió ha anat a càrrec de l’associació Adribe, formada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ajuntaments, entitats i el sector privat del territori.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: