Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Torre de l’Espanyol acull la II Jornada Intercultural

25 setembre 2006 · Noticies

Centenars de persones van participar a la segona edició d’aquesta activitat, que tenia com a objectiu principal formentar l’intercanvi cultural i la integració dels estrangers residents a la comarca. El poble de la Torre de l’Espanyol va viure amb intensitat aquesta jornada, que va comptar amb un seguit d’activitats protagonitzades per catalans i persones de diverses nacionalitats, tals com danses, tallers de jocs i alquena, exposicions i una animada mostra gastronòmica de gustos i sabors d’arreu del món.

Una de les novetats d’enguany va ser la presentació d’una exposició de plafons sobre la comarca de la Ribera d’Ebre, que es va poder veure a l’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol, amb l’objectiu de donar a conèixer la comarca a les persones immigrades.

L’acte va ser inaugurat pel director dels Serveis Territorials de Benestar i Família a les Terres de l’Ebre, Gabriel Perles; pel president comarcal, Josep Solé Arnal, i per l’alcalde de la Torre de l’Espanyol, Antoni Pujals.

Els organitzadors van valorar especialment la participació de les persones nouvingudes en l’organització de les activitats que es van dur a terme al llarg de tota la tarda. També es va destacar la implicació de les entitats i del veïnat de la Torre de l’Espanyol en l’organització dels actes, que es van cloure amb un ball de diables amenitzat per la colla local El Reclau de la Torre.

La segona Jornada Intercultural de la Ribera d’Ebre va ser organitzada per l’Oficina de Serveis a la Joventut i el Pla territorial de ciutadania i immigració del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb la col·laboració de persones de diferents nacionalitats que viuen a la comarca (marroquins, anglesos, romanesos, eslovacs, indús, holandesos, catalans…).

La primera edició de la jornada, l’any passat, va tindre lloc a Benissanet.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: