Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Jornada Intercultural de la Ribera d’Ebre

15 setembre 2006 · Noticies

És un acte organitzat per l’Oficina de serveis a la Joventut i el Pla territorial de ciutadania i immigració del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb la col·laboració de persones de diferents nacionalitats que viuen a la comarca (marroquins, anglesos, romanesos, eslovacs, indús, holandesos, catalans…).

Durant la jornada hi haurà balls i danses d’arreu del món, una mostra gastronòmica i concerts de músiques d’arreu. Aquest any també hi haurà una exposició de la Ribera d’Ebre, perquè les persones immigrades coneguin tots els pobles de la comarca.

L’accés a la jornada i les degustacions seran gratuïts.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: