Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consorci de Residus estudiarà sistemes de gestió al Piemont

7 setembre 2006 · Noticies

Dos representants polítics del Consorci per a la Gestió de Residus Municipals de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat participaran els dies 13 i 14 de setembre en una visita a la regió italiana del Piemont, organitzada pel Centre Català del Reciclatge de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC).

L’objectiu de la visita és conèixer diferents sistemes per a la minimització de la producció de residus municipals que s’apliquen a la regió italaiana. Així, es veurà com funciona el sistema de pagament per producció de residus de bossa prepagada al municipi de Dogliani (5.000 habitants). També es visitarà el consorci Covar14 (que afecta 19 municipis amb una població de 260.000 habitants), on s’efectua una recollida dels residus municipals porta a porta amb cinc contenidors de diferents fraccions i microxip. L’estada es completarà amb estades a altres municipis, com ara Beinasco (20.000 habitants) o Grugliasco (25.000 habitants), on s’estudiaran els sistemes de recollida de residus que s’hi apliquen.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: