Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nou tríptic sobre la navegació fluvial

21 agost 2006 · Noticies

El tríptic mostra els indrets més significatius existents en aquest tram, que durant l’estiu es pot fer amb una barcassa de l’empresa Riu Natura, amb sortides i arribades entre ambdues poblacions en un horari prefixat.

La publicació s’il·lustra amb fotografies de les poblacions de Móra d’Ebre, Móra la Nova, Benissanet, Ginestar i Miravet, per on transcorre la línia turística de la barcassa. També incorpora una petita explicació sobre els atractius de la zona, així com del medi físic, la flora i la fauna de la comarca. Per rematar el tríptic s’afegix una llista de restaurants on poder menjar a la Ribera d’Ebre.

Aquests fullets es distribuïxen entre els usuaris del servei de transport fluvial turístic que funciona des de principi de l’estiu i fins al dia 17 de setembre. És el segon any consecutiu que el Consell Comarcal impulsa aquesta iniciativa que té com a finalitat promocionar i consolidar el turisme fluvial en aquest tram de riu.

Els viatges tenen lloc de dimarts a diumenge, amb sortides des de Móra d’Ebre a les 10 del matí i a dos quarts de cinc de la tarda, a un preu de 10 euros per a les persones majors i de 5 euros per als menors de 12 anys. A banda del trajecte complet (Móra-Miravet) s’oferix la possibilitat d’efectuar trajectes curts per la rodalia de Móra d’Ebre i Miravet, respectivament. Es tracta de passejades en barca de 25 minuts de durada, que tenen la sortida a les 10, a les 11.30 i a les 12 hores des de l’embarcador de Miravet, i a les 18.45 i 19.15 hores des de l’embarcador de Móra d’Ebre. El preu del tiquet, en aquest cas, és de tres euros per persona (un euro els menors de 12 anys).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: