Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nous pòsters de promoció turística

3 agost 2006 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en el marc de les polítiques de promoció turística de la comarca, ha editat dos nous pòsters que s’han començat a distribuir entre les oficines de turisme de tot Catalunya coincidint amb la temporada de navegació fluvial estiuenca. De cada pòster se n’ha efectuat una tirada de 1.000 exemplars.

Es tracta de dos noves imatges de la comarca, il·lustrades amb la marca “Ribera d’Ebre” i l’eslògan “Esport, natura, festa i cultura a la Ribera d’Ebre. www.riberaebre.org”, que reproduïxen la façana fluvial de Móra d’Ebre i una panoràmica de Tivissa. Aquestes imatges són obra del prestigiós fotògraf i excursionista tarragoní R. López-Monné, gran coneixedor de la comarca i autor de diferents llibres i articles periodístics relacionats amb les nostres contrades.

Els nous pòsters entren a formar part de la col·lecció editada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, que compta també amb les següents imatges: la reserva de fauna salvatge de Sebes (a Flix), la façana fluvial de Miravet, amb el castell al fons; la navegació de l’Ebre amb piragua a Garcia, i la navegació amb vaixell a l’embassament de Riba-roja d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: