Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els alumnes de català coneixen la navegació per l’Ebre

28 juliol 2006 · Noticies

Quinze alumnes del curs de català inicial que s’impartix a Móra d’Ebre durant el mes de juliol van visitar el dia 27 les instal·lacions del Club Nàutic de la població i van navegar en barca pel riu Ebre.

La sortida formava part de les activitats d’aquest curs intensiu d’estiu que es fan fora de l’aula i que durant tot el mes de juliol han sovintejat. Durant la visita al Club Nàutic de Móra d’Ebre i el viatge pel riu, els alumnes van ampliar el seu vocabulari en llengua catalana sobre el camp semàntic fluvial.

L’activitat l’ha organitzada el Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre del Consorci per a la Normalització Lingüística i ha comptat amb el patrocini del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i la col·laboració de l’Ajuntament de Móra d’Ebre i de l’Oficina de Benestar i Família de Móra d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: