Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Activitats del Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre 3

19 juliol 2006 · Noticies

El Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre 3 ha començat el segon semestre intensificat la formació pràctica dels alumnes del mòdul d’auxiliar d’ajuda a domicili. Les 8 alumnes del taller han començat a fer 300 hores de pràctiques a la residència geriàtrica Natzaret, 52 hores al centre d’educació especial Jeroni de Moragas i un mínim de 30 hores per alumna al Servei d’Ajuda Domiciliària del Consell Comarcal Ribera d’Ebre. El taller ha firmat convenis de col·laboració amb Residència Natzaret i la Fundació Associació Jeroni de Moragas, totes dos de Móra d’Ebre, per a fer aquestes pràctiques.

El Taller d’Ocupació Ribera d’Ebre 3 va iniciar les seues activitats el 21 de desembre de 2005 i finalitzarà el dia 20 de desembre vinent. És una iniciativa per promoure la inserció laboral de persones amb dificultats per accedir al mercat de treball, finançada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat, i Fons Social Europeu.

Segons els responsables del taller, la previsió d’inserció laboral de les alumnes és molt alta i immediata, ja que s’ha detectat que l’ajuda domiciliària a persones grans o dependents és un sector amb molta demanda i necessitat de professionals a la comarca i rodalia.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: