Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La nuclear d’Ascó aporta 260.000 euros per a polítiques socials i de desenvolupament de la comarca

13 juliol 2006 · Noticies

Rafael Gasca Pinilla, director de la Asociación Nuclear Ascó-Vandellós II, i Josep Solé i Arnal, president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, van signar el dijous dia 20 de juliol el conveni anual de col·laboració entre ambdós parts per al període 2006-2007.

Entre els punts de col·laboració més importants que preveu el conveni destaquen: la millora de les infraestructures existents per tal de potenciar l’activitat econòmica de la zona; el desenvolupament d’activitats alternatives en els sectors agrari, turístic i artesanal per tal de consolidar les iniciatives autòctones del territori; el foment i la creació de llocs de treball estables; la millora de l’oferta de formació professional mitjançant cursos de formació complementària; la promoció i divulgació de la comarca i, finalment, el esenvolupament d’iniciatives de caire social destinades a la millora del benestar dels col·lectius singulars: tercera edat, joves, dones, aturats i immigrants.

ANAV col·laborarà amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre perquè es puguin dur a terme totes aquestes activitats amb una quantitat de 260.000€.

Durant l’any 2005, ANAV va col·laborar amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre aportant la mateixa quantitat, 260.000 euros, la qual cosa va representar el 71,62% de la despesa total del Consell Comarcal en els àmbits esmentats anteriorment.

Amb l’aportació econòmica d’ANAV i la del Consell Comarcal es van crear 44 nous llocs de treball, es va participar activament en despeses socials finançant el transport sanitari de persones amb dificultats; també es va col·laborar amb la promoció de la zona i del turisme fluvial i, finalment, va col·laborar amb la cultura i l’esport de la Ribera d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: