Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Riba-roja d’Ebre acull la trobada anual de corals riberenques

26 juny 2006 · Noticies

El municipi de Riba-roja d’Ebre va ser la seu d’una nova edició de la Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre, un certamen que va tindre lloc el diumenge 25 de juny, a les 19.00 h, als locals de la Societat La Llum del Dia. En aquesta trobada hi van participar més de 300 cantaires i músics de les entitats corals i musicals següents: Orfeó d’Ascó, Coral Veus Amigues de Darmós, Orfeó de Flix, Coral de Sant Pau de Móra la Nova, Grup Coral Palma d’Ebre, Veus de Riba-roja, Orfeó Tivissà, Coral La Torre de l’Espanyol, Coral d’Adults de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre, Coral de Bovera (les Garrigues), Coral de Mont-roig del Camp (Baix Camp) i la Jove Orquestra de Cambra de la Ribera d’Ebre.

La d’enguany va ser la tretzena edició d’aquesta trobada que va aplegar tot el moviment coral de la comarca i que des de l’any passat, any en què l’aplec va tindre lloc a Ascó, reunix algunes corals en qualitat de convidades. En aquesta ocasió van ser els cantaires de la Coral de Bovera, a la veïna comarca de les Garrigues, i de la Coral de Mont-roig del Camp, del Baix Camp. Com a novetat de l’edició de 2006, cal apuntar la participació per primera vegada de la Coral d’Adults de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre.

El programa va incloure temes de Gardel, Offenbach, Miquel Margarit, J. Ortega-Monasterio, L. van Beethoven, M. de Mar Bonet, Ll. Gavaldà, Narcisa Freixas, W. A. Mozart, Lluís Millet i espirituals negres, populars catalanes, gallegues i alemanyes. Es va acabar amb la interpretació conjunta del Cant de la senyera, de Millet.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: