Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

XIII Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre

21 juny 2006 · Noticies

El municipi de Riba-roja d’Ebre serà la seu d’una nova edició, la tretzena, de la Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre, un certamen que aplegarà aquest diumenge, 25 de juny, a les 19.00 h, als locals de la Societat La Llum del Dia. En aquesta trobada hi participaran més de 300 cantaires i músics de les entitats corals i musicals següents: Orfeó d’Ascó, Coral Veus Amigues de Darmós, Orfeó de Flix, Coral de Sant Pau de Móra la Nova, Grup Coral Palma d’Ebre, Veus de Riba-roja, Orfeó Tivissà, Coral La Torre de l’Espanyol, Coral d’Adults de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre, Coral de Bovera (les Garrigues), Coral de Mont-roig del Camp (Baix Camp) i la Jove Orquestra de Cambra de la Ribera d’Ebre.

La d’enguany serà la tretzena edició d’aquesta trobada que aplega tot el moviment coral de la comarca i que des de l’any passat, any en què l’aplec va tindre lloc a Ascó. Reunirà també, en qualitat de convidats, els cantaires de la Coral de Bovera, a la veïna comarca de les Garrigues, i de la Coral de Mont-roig del Camp, del Baix Camp. Com a novetat de l’edició de 2005, cal apuntar la participació per primera vegada de la Coral d’Adults de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre.

El programa inclourà temes de Gardel, Offenbach, Miquel Margarit, J. Ortega-Monasterio, L. van Beethoven, M. de Mar Bonet, Ll. Gavaldà, Narcisa Freixas, W. A. Mozart, Lluís Millet i espirituals negres, populars catalanes, gallegues i alemanyes. S’acabarà amb la interpretació conjunta del Cant de la senyera, de Millet.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: