Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nou lloc web del Telecentre de la Ribera d’Ebre

21 juny 2006 · Noticies

El disseny del nou web correspon al dissenyador riberenc Martí Pros de l’empresa Òptim, i la part d’anàlisi i programació és obra del personal del telecentre. El web està creat amb el gestor de continguts Mambo-Joomla. Al web s’hi poden consultar notícies, enllaços, localització del telecentre més proper i inscripcions i continguts formatius en línia. Els responsables del telecentre asseguren que “s’aniran afegint mes serveis perquè els usuaris trobin tota aquella informació que necessitin i vegin en el telecentre una eina indispensable per al treball diari”.

Aquesta activitat va ser una de les organ itzades entre el 12 al 17 de juny amb motiu de l’aniversari del telecentre per fomentar l’ús de la informàtica i d’Internet a la comarca.El dia 12 de juny va tindre lloc un curs d’iniciació a l’ordinador per a dones, de 10 a 13 hores; dimarts 13 de juny, un curs d’iniciació a l’ordinador per a majors de 65 anys; dijous 15 de juny es va celebrar el dia del programari lliure al Telecentre de la Ribera d’Ebre, en què durant tota la jornada el telecentre va funcionar en programari lliure. Finalment, dissabte 17 de juny, es van entregar els premis dal 1r Concurs de Retoc Fotogràfic de la Ribera d’Ebre i va tindre lloc la tercera gincama informàtica del coneixement.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: