Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre presenta els Voluntaris per la Llengua

21 juny 2006 · Noticies

El dia 21 de juny, a les 19 hores, va tindre lloc a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre l’acte de cloenda dels cursos de català per a adults 2005-2006, organitzats pel Servei Comarcal de Català de la Ribera d’Ebre del Consorci per a la Normalització Lingüística. En el decurs de l’acte es va fer la presentació de la primera edició del programa Voluntaris per la Llengua (parelles lingüístiques) a la comarca. En total es van presentar 25 parelles que s’han format durant els darrers mesos a la comarca, i altres voluntaris i aprenents individuals que encara no han sigut aparellats però que ja estan donats d’alta al programa.

El president del Consell Comarcal, Josep Solé Arnal, va ser l’encarregat de lliurar els certificats als alumnes dels cursos de català que s’han impartit durant el segon quadrimestre del període 2005/2006 a Flix, Miravet, Móra d’Ebre i Rasquera. També va lliurar certificats als voluntaris i aprenents de diferents munciipis de la comarca: Benissanet, Garcia, Ginestar, la Palma d’Ebre, Miravet, Móra d’Ebre, Móra la Nova, Rasquera, Riba-roja d’Ebre i Vinebre.

L’acte va finalitzar amb una foto de família, que servirà per promocionar el programa de voluntariat a la comarca, i una degustació de productes del país: estropatxo (coca de recapte típica de la comarca), coca de Sant Joan, vi blanc de Benissanet i vi negre del Priorat.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: